11-10-06

Rechtbank: deel II

15 september

Woensdagnamiddag voor tweede keer naar rechtbank geweest.

Eerst op terrasje een lekker slaatje gegeten (scampi’s, gerookte zalm, st-jacobsnoten, gamba’s, hmmmmmmmm, ’t was op zijn kosten, heb ervan geprofiteerd ;-).  Voor mij lang geleden dat ik zo een ‘dure plat’ at.  Buiten Quick en een croque in de plaatselijke taverne eet ik nog zelden buitenhuis (de culinaire creaties van de buurvrouw niet meegeteld).

Leuk gebabbeld over familie en vrienden en natuurlijk ons vedette.  Dan even naar de rechtbank gegaan om ons ja-woord te geven en een krabbel te zetten.  Nu is het enkel een kwestie van wachten en betalen en dan zijn we niet langer man en vrouw.

Ik heb die namiddag geen emo-moment gehad,  raar maar waar.  Na de rechtbank had ik geen zin om direct naar huis te gaan, mijn vedette was toch bij de papa en ik wou genieten van de halve dag congé die ik voor de gelegenheid had moeten nemen.  Dus naar Anderlecht shopping gereden.  Wou mezelf verwennen met een leuke blouse of vestje. Veel gepast, veel afgekeurd, veel gekocht voor mijn vedette. 

Het dipje kwam een dag later. Vermoeidheid, hoofdpijn en veel te veel nadenken.  Hoog tijd voor het weekend en een avondje onnozel doen (lees: zeveren en dansen in foute keet) om mijn moraal op te krikken.

09:35 Gepost door Lief in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: rechtbank, scheiding |  Facebook |

Commentaren

misschien kunnen jullie toch nog goede vrienden worden en daar het positieve uithalen? Zou toch tof zijn voor je vedetteke.
En t'is altijd handig om een 'back up' man te hebben voor als er eens een nageltje in de muur moet geslagen worden...

Gepost door: bibien | 11-10-06

Nagels in de muur slaan, dikke spinnen buiten zetten, lakens opplooien; als hij mijn vedette komt halen/brengen maak ik vaak 'gebruik' van hem. Maar echt vrienden worden, neeeeih, dat lijkt me moeilijk. Maar inderdaad voor ons vedette is het belangrijk dat we op een deftige manier met elkaar omgaan.

Gepost door: Lief | 11-10-06

zeg nooit.... nooit.

Gevoelens veranderen toch met de tijd hé...
Misschien dat het over een jaartje of 20 wel lukt :-):-).
En ach, de spinnen buitenzetten is al een positief begin hé:-)

Gepost door: bibien | 11-10-06

gewoon het beste ervan maken, niet is beter dan een goede vriend eraan over te houden! groetjes

Gepost door: sylvie | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.