04-10-06

Back to reality

24 July
Terug gaan werken na drie weken congé.  Auw, hard, niet veel uitgestoken.  Gelukkig was het kalm.
Na het werk naar de ex zijn nieuwe stulp geraced, mijn vedette is deze week overdag bij hem, 's avonds bij mij.  Ik had haar twee dagen en een half niet gezien, de eerste keer zo lang zonder haar, veel bijgeknuffeld vanavond.  Maar het viel me toch moeilijk.  De ex en ik waren in zijn hal aan het praten, afspreken voor de volgende dagen.  En mijn vedette zei 'nog kusje gaan geven, mama mee'.  De Papa zei 'je hebt toch al afscheid genomen' (van zijn vriendinneke die boven zat) maar onze spruit gaf niet op.  Dus zei ik dat ze nog even alleen moest gaan dag zeggen, alsof het me niets deed.  Wel dus.  Daarna vertelde ze dat ze gaan zwemmen zijn, eendjes eten gaan geven en morgen naar de Efteling gaan.  Happy family spelen, met mijn dochter dan wel.
Een heel raar gevoel geeft me dat, pijn eigenlijk. 
Maar dan troost ik mezelf met het feit dat het maar voor enkele dagen is dat ze familietje kunnen spelen.  Volgende week moet de ex weer werken en is ze maar anderhalve dag per week bij hem en nog minder bij haar.  Oefffffff.

10:03 Gepost door Lief in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: werk, vakantie, familie |  Facebook |

Commentaren

tsss beikes, vervelend gevoel zoiets hé.
En eigenlijk kan de andere madam er weinig aan doen, het aanvaarden is nog wel iets anders....
Gaat het ondertussen al beter?

Gepost door: bibien | 04-10-06

@bibien Het is nu nog steeds moeilijk te aanvaarden dat mijn dochter ook bij zijn nieuwe vriendin is. Maar ik besef dat ik niet anders kan dan er mijn kop bij neer te leggen. Als ik zelf iemand ga hebben gaat het makkelijker zijn, dan gaat mijn partner waarschijnlijk meer bij mijn dochter zijn dan haar vader zelf.

Gepost door: Lief | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.