28-09-06

De Poppies in de Ardennen

3 juli

Een chalet, mooi stukje gras (ja Val, goed afgereden), zwembad en zo weinig mogelijk werkende hersencellen.

Dat was de formule voor het weekend.  We noemden onszelf de Poppies, ik weet niet meer waarom en het doet er ook niet toe, we hebben gelachen en dat was al wat ons interesseerde.

Opa Poppie, Tante Poppie, de Poppie kids, we hadden elk een naam.

Ik weet het, kinderachtig en dom, Flodder niveau.  Maar waarom niet, we hadden fun.

Was lang geleden dat ik zo heb kunnen relaxen, dat ik eens niet elke minuut op mijn kleine Poppie moest letten omdat er voldoende volk was om haar in het oog te houden en met haar te spelen.  En dat was het zaligste, zien dat zij zoveel plezier had en ervan genoot.

 

Ik kijk al uit naar het vervolg, sequels zijn welkom.  Ik dacht aan ‘De Poppies aan zee’, ‘De Poppies gaan naar Benidorm’ en wie weet zelfs 'The Poppies go to Vegas'.  LOL

11:47 Gepost door Lief in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: weekend, ardennen |  Facebook |

Commentaren

Welkom Welkom in blogland....groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 28-09-06

Hoi Rosé Poppie Jaja we hebben genoten van onze elf-koppige Poppie-familie, vd lekkere rosé, vh 26° tellende water, van onze kleine poppies, van opa Poppie die de BBQ aangestoken heeft, van drama Poppie die haar zeer schattig petekindje Maximeke-Poppie had meegebracht, van Nonkel Poppie voor het tijdig aanvullen van onze emmer met drank, vd tienerpoppies omdat ze zo lief en braaf waren, van jou rosé-poppie voor je zalige glimlach en de rust die je ons bezorgt hebt door 3 keer per dag een dutje op het gras te doen ;-) heb je slaappillen in je rosé dan nooit opgemerkt??? lol ... van ... van... vanalles! enkel 1 big prob: de S*X ontbrak, we hopen dat opa Poppie daar in de toekomst een oplossing voor verzindt ;-) dikke kussen van Mama Poppie

Gepost door: Mama Poppie | 28-09-06

Drama Poppie vond het heel leuk Poppie was het troetelnaampje van Mama Poppie voor hare Mini Poppie. Maar gij weet da ni meer want gij waart toen al Poepeloere Poppie.
Dacht trouwens dat gij Tante Poppie waart ipv Rosé Poppie... Maar dan zou Nonkel Poppie ofte Ome Poppie uwe vent zijn en da zou nu nog wel kunnen, maar we verlaten deze piste als de bliksem alst goed is voor jullie. :o)
Drama Poppie (moi) vond het heel leuk (had nog beter gekund, moest Spikkel Poppie geen spikkeltjes, hoest en streken gehad hebben). Wat ik miste was het beloofde wild in de bossen van Soy.
Het enige dierlijke dat ik gezien heb waren de zwarte dingen op de bbq en de spin boven mn hoofd id tent.
Dat was het voor de fauna id Ardennen. Vlezeke op bbq was wel lekker, maar lekkere dieren daarentegen waren zeer schaars.
Strekepoppie gaat graag s naar het zeetje, dus als de Poppies richting kust willen, zijn we waarschijnijk van de partij.

Gepost door: Drama Poppie | 28-09-06

De commentaren zijn gesloten.